Room Descriptions
17 REVELL PARK ROAD, PLYMPTON, PLYMOUTH PL7 4EH
ACCOMMODATION

uPVC obscured double-glazed door with obscured glazed panels to one side opening into the entrance hall.

ENTRANCE HALL

An 'L' shaped hallway with doors leading off through to the lounge, bedrooms, shower room and also to a storage cupboard housing the meters. Loft hatch.

LOUNGE4.42 x 4.03 max (14'6" x 13'2" max)

Coved ceilings. uPVC double-glazed window to rear elevation overlooking the garden. Television point. Doorway opening into the kitchen.

KITCHEN3.03 x 2.66 (9'11" x 8'8")

Matching base and wall-mounted units to include newly fitted oven. Space for an upright fridge-freezer and also a washing machine. Roll-edge laminate work surface has inset stainless steel sink unit with mixer tap and newly ceramic hob with filter hood over. Tiled splash-back. uPVC double-glazed window to side elevation. Bi-folding door leading to a cupboard housing the Worcester boiler. Tiled effect vinyl flooring. uPVC double-glazed door giving access out to the rear garden.

BEDROOM ONE3.58 x 3.08 (11'8" x 10'1")

Circular bay uPVC double-glazed window to front elevation. Television point.

BEDROOM TWO3.02 x 3.2 max (9'10" x 10'5" max)

uPVC double-glazed window to front elevation. Twin doors opening into wardrobes with hanging rail.

SHOWER ROOM1.82 x 1.79 (5'11" x 5'10")

A matching suite of corner shower cubicle with fitted shower, pedestal wash hand basin and a low-level wc. Tiled walls. Slate tiled floor. Extractor fan. Radiator. uPVC obscured double-glazed window to side elevation.

OUTSIDE

The property is approached via a shared driveway which runs alongside the property, this is bordered on one side by two sections of lawn, one has a flowerbed and shrub border leading to fore. To the rear of the property is a brick paved hardstand allowing off-road parking for one vehicle. The rear garden is mainly laid to lawn with a brick paved patio to the rear of the bungalow with a step leading ip to the main section of lawn which has a further flowerbed towards the rear boundary and a hardstand where there currently stands a uPVC garden shed.