Room Descriptions
WELL COTTAGE, DAWES LANE, PL9 8DJ
ACCOMMODATION

Partly-glazed front door with a window to the side opening into the entrance hall.

ENTRANCE HALL

Feature vaulted ceiling. Oak flooring. Consumer unit. Doors providing access to the accommodation.

LIVING ROOM4.29m x 5.03m (14'1 x 16'6)

A superb open-plan room with feature vaulted ceiling exposing the original beams. Inset ceiling spotlights. Dual aspect with sealed unit double-glazed windows with deep slate sills to the front and side elevation. Oak flooring. Wall-mounted electric fire. Recessed airing cupboard fitted with slatted shelving and housing the boiler. Doorway opening into the kitchen.

KITCHEN2.90m x 1.63m (9'6 x 5'4)

Fitted with a range of base and wall-mounted cabinets with modern white gloss fascias complimented by stainless-steel handles, matching work surfaces and tiled splash-backs. Inset stainless-steel single drainer sink unit. Oven and inset hob with glass and stainless-steel illuminated cooker hood above. Recently replaced white goods including a fridge and a washing machine. Oak flooring. Vaulted ceilings with feature beams. Inset ceiling spotlights.

BEDROOM4.39m x 3.28m wall-to-wall (14'5 x 10'9 wall-to-wa

Full-width wardrobes with sliding doors, 2 of which are mirrored. Feature vaulted ceiling with exposed beams. Overhead Skylight and inset ceiling spotlights. Oak flooring. 4 steps descend to the study.

STUDY2.34m x 2.11m (7'8 x 6'11)

Sealed unit double-glazed window with a deep slate sill to the front elevation. Feature vaulted ceiling with inset ceiling spotlights. Oak flooring.

SHOWER ROOM2.92m x 1.32m (9'7 x 4'4)

Fitted with a modern double-sized shower with fixed glass screen, shower system with a fixed head and an additional rinsing head, wc and wall-mounted wash handbasin with a tiled splash-back. Glass shelf with mirror above. Chrome towel rail/radiator. Tiled walls. Vaulted ceiling with feature beams and inset ceiling spotlights. Oak flooring.

OUTSIDE

To the front of the property there are private gardens which are beautifully planted together with paved pathways, bike storage shed and a summer house with power. Parking space. External courtyard lighting controlled by the residents.