Room Descriptions
FLETCHER WAY, PLYMSTOCK, PLYMOUTH PL9 8LT
ACCOMMODATION

Front door opening into the entrance hall.

ENTRANCE HALL

Providing access to the accommodation. Spiral staircase leading to the loft room. Recessed cupboard with shelving.

LOUNGE/DINING ROOM7.54m x 3.86m @ widest point (24'9 x 12'8 @ widest

An open plan dual aspect room with a bay window to the rear elevation overlooking the garden. Window to the side elevation. Ample space for seating and dining. Chimney breast with fireplace. Ornate coved ceiling.

KITCHEN/BREAKFAST ROOM6.10m x 3.07m (20' x 10'1)

Open plan dual aspect room with a window to the rear elevation and patio doors to the side opening onto the garden. Fully-tiled floor throughout. Space for table and chairs. Range of base and wall-mounted kitchen cabinets with matching fascias. Inset one-&-3/4 bowl stainless-steel single-drainer sink unit. Space and plumbing for dishwasher. Range-style cooker set into an alcove with lighting above and a tiled surround.

BEDROOM ONE3.89m to rear of wardrobe x 3.35m (12'9 to rear of

Bay window to the front elevation. Built-in wardrobes with sliding, mirrored doors.

BEDROOM TWO3.28m to rear of wardrobe x 2.97m (10'9 to rear of

Window to the front elevation. Built-in wardrobe with sliding mirrored doors.

BATHROOM2.39m x 2.29m into shower (7'10 x 7'6 into shower)

Comprising bath, separate shower, large basin with a cabinet beneath and wc. The room is fully-tiled. Large wall-mounted mirror. 2 obscured windows to the side elevation.

LOFT ROOM6.17m x 3.40m (20'3 x 11'2)

2 Velux-style skylights to the rear and side elevations providing fabulous views over Plymstock toward Staddon Heights. Plumbed with a radiator.

UTILITY ROOM2.72m x 2.39m (8'11 x 7'10)

Converted from the original garage with base and wall-mounted cabinets and a stainless-steel sink. Space and plumbing for washing machine. Space for tumble dryer. Wall-mounted Worcester gas boiler. Window to the front elevation looking down the driveway. Doorway opening into the workshop.

WORKSHOP3.58m x 2.46m (11'9 x 8'1)

This was the rear of the garage with open plan access into a lean-to style timber building to the rear for storage.

OUTSIDE

To the front elevation there is off-road parking and the driveway runs down the side of the bungalow with a timber gateway opening into the rear garden. The rear garden enjoys a south-westerly aspect and offers a high degree of privacy, being laid to lawn with a paved patio, shrub and flower beds and views toward Staddon Heights.