Room Descriptions
39 FINN STREET, QUADRANT QUAY, PLYMOUTH PL1 3FFAccommodation

Access is gained via the entry-phone system and communal entrance with stairs and lift rising to the 3rd floor. Access into the apartment through the solid door, leading into the entrance hall.

ENTRANCE HALL

Feature wooden floor which extends throughout the living accommodation. Double-panel radiator. Double-sized storage with work surface and space for the washer/dryer which is in situ. Door leading to the master bedroom.

MASTER BEDROOM14' 1" x 9' 4" (4.30m x 2.86m)

Smooth ceiling. Full-length double-glazed window providing a stunning outlook over the waterside, Millbay docks and out toward the Sound and Mount Edgecumbe. Radiator. Built-in wardrobe. Door leading to the ensuite shower room.

ENSUITE SHOWER ROOM

Modern contemporary-styled suite comprising shower cubicle with tiled area surround, built-in sink unit with mixer tap and low-level toilet with boxed-in cistern. Tiled floor. Vertical towel rail/radiator.

BEDROOM TWO10' 11" x 10' 5" (3.35m x 3.20m)

Full-length double-glazed window with similar outlook to bedroom one. Radiator.

BATHROOM6' 10" x 6' 6" (2.09m x 2m)

Similar to the ensuite, comprising bath with shower unit and spray attachment above and shower screen, built-in sink unit within a vanity worktop and mixer tap and low-level toilet with concealed cistern. Vertical towel rail/radiator. Tiled floor.

KITCHEN/LIVING AREA27' 0" x 12' 2" (8.24 m maximum x 3.72m) narrowing

Within the kitchen area is a contemporary-styled kitchen with a high-gloss finish to the units, complimented by grey worktops and splash-backs. Inset single drainer sink unit with mixer tap. Built-in induction hob with electric oven beneath, integrated dishwasher and fridge/freezer. Continuation of the wood flooring creating a contemporary feel throughout the living area. 2 radiators. Full-length double-glazed windows and double doors leading out onto the balcony. Fabulous panoramic view over the waterside and dock with views beyond to Plymouth Sound and Mount Edgecumbe.

OUTSIDE

Allocated parking space to the rear of the building.