Room Descriptions
10 STADDON GREEN, PLYMSTOCK, PLYMOUTH . PL9 9LH
ACCOMMODATION
ENTRANCE HALL

Provides access to the accommodation. Built in cloak cupboard with hanging rail plus a further recessed broom cupboard and loft hatch.

LIVING ROOM4.93m x 3.45m (16'2" x 11'4")

uPVC double-glazed window to the front elevation offering lovely views towards Staddon Height with fitted vertical blinds. Wall mounted gas fire.

KITCHEN3.48m x 2.72m (11'5" x 8'11")

Fitted with a range of base and wall mounted cabinets with matching fascias and work surfaces to include a breakfast bar. Inset composite 1½ bowl single drainer sink unit. Built in oven and hob with a cooker hood above. Integral fridge. Dishwasher and washing machine. uPVC double-glazed window with fitted vertical blinds providing lovely views.

BEDROOM ONE3.45m x 3.63m wall-to-wall (11'4" x 11'11" wall-to

Full-width built in wardrobes. uPVC double-glazed window to the rear with fitted vertical blinds.

BEDROOM TWO3.48m x 2.51m (11'5" x 8'3")

Currently used as a separate dining room. uPVC double-glazed window with fitted vertical blinds plus uPVC double-glazed door leading to outside. There is a recessed cupboard housing the Worcester gas boiler.

SHOWER ROOM1.78m x 1.68m (5'10" x 5'6")

Fitted with a shower enclosure with curved glass doors and electric shower system. wc and basin set into a cabinet providing storage and concealing the cistern. Fully-tiled walls and floor. Chrome radiator/towel-rail. uPVC obscured double-glazed window to the side elevation.

GARAGE4.57m x 2.39m (15' x 7'10")

Up-and-over style door to the front elevation. Window to the rear.

OUTSIDE

There is a brick paved driveway providing access to the garage. There is a covered area preceeding the main front entrance which has a wall-mounted outside light. The front garden is hard-landscaped for ease of maintenance with areas laid to chippings and paving. A timber gateway provides access to the rear garden between the bungalow and garage. The rear garden is also hard-landscaped for ease of maintenance and is laid to paving plus a raised area laid to chippings provides views towards Staddon Heights.